Actualitate

Cine sunt cei mai norocoși angajați. Patronii din aceste domenii de activitate vor da prime de sărbători

Anul scumpirilor se încheie cu prime și bonusuri de sărbători. O spun specialiștii în recrutare care deja au semnale de la agenții economici care fac angajări chiar și pe sfârșit de an că își vor răsplăti salariații în luna decembrie. Cei mai noroși sunt cei care activează în domeniile care se confruntă cu o criză a forței de muncă.

Tichete de reduceri, petreceri, coșuri încărcate de produse sau chiar prime în bani. Acestea sunt câteva dintre cadourile pe care sunt dispuși unii patroni să le ofere angajaților în luna decembrie. Alexandra Culceru, specialist comunicare pentru o platformă de recrutare din România, a explicat la Focus TV faptul că și anul acesta sunt angajatori care își vor răsplăti salariații chiar dacă 2022 a fost un an dificil din punct de vedere economic.

Alexandra Culceru

Cei mai norocoși sunt angajații care au meserii extrem de căutate pe piața muncii pentru că patronii lor par a fi cei mai dispuși să le ofere bonusuri de sfârșit de an.

De altfel, recompensele oferite de luna cadourilor reprezintă tocmai faptul că agenții economici au înțeles importanța resursei umane în dezvoltarea afacerilor lor, mai ales pe o piața a muncii săracă în specialiști și chiar în tineri dornici să muncească.