POLITICĂ

Ciolacu: ”Nu m-am decis!”

Liderul PSD Buzău intră într-o perioadă importantă pentru cariera sa politică. Joi are alegeri pentru un nou mandat de președinte al organizației județene PSD Buzău  iar în scurt timp urmează să se decidă dacă va candida și pentru șefia națională a partidului său.
Prezent duminică seară  într-o emisiune televizată, Marcel Ciolacu a declarat că nu este decis dacă va candida la congresul PSD pentru cea mai înaltă funcție din partid, adăugând că militează pentru o conducere mai lărgită a formațiunii social democrate dar și pentru o concurență mai acerbă la funcția de lider al partidului, “Am primit un mandat de la colegii mei şi cred că până acum nu m-am făcut de râs şi nu vrea să mă fac de râs până îl duc mandatul până la congres. Am o veste bună pentru PSD-işti. Tot ce a ţinut de probleme administrative şi organizatorice ale partidului s-au rezolvat, partidul este pe şine cum se spune, nu ştiu cât de bună veste este pentru domnul Orban. Nu contează cine candidează la congres, nu m-am decis dacă o să candidez sau nu, dar nu cred că asta e esenţa congresului”, a spus Ciolacu citat de news.ro.
Până la Congresul Național, joi, 9 ianuarie, Marcel Ciolacu va trebui să fie reconfirmat pe funcția de președinte al filialei județene a PSD Buzău. Totodată, la ședința de joi vor fi alese și celelalte persoane din conducerea colectivă a organizației, dar vor fi desemnați și delegații care vor participa la congresul national al PSD care va avea loc în luna februarie