Actualitate Agricultura acum

Cireșe, în trei culori! Cât costă kilogramul

Este sezonul cireșelor, iar fermele pomicole se întrec în soiuri și gusturi. Unii promit fructe foarte mari, alții au replantat soiurile din grădina bunicii, în timp ce unii proprietari au vrut să ofere diversitate clienților așa că au cireșe în două sau chiar trei culori.

Un exemplu este livada de la Vernești acolo unde se găsesc atât cireșele roșii, cât și galbene dar și cele negre, ultimele două soiuri fiind recomandate și pentru dulceață.

Fructele sunt coapte, iar culesul este în toi. Proprietarul spune că vor mai fi cireșe cam o săptămână așa că cei care doresc să le deguste trebuie să se grăbească.

Cireșele sunt vândute fie de la poarta fermei de la Vernești, fie sunt livrate la domiciliu, pentru o cantitate mai mare.

De asemenea, pe lângă cireșe, în livadămai găsiți vișine dar și căpșuni și, în curând, zmeură.

”Ferma Tudor vă oferă vișine la prețul de 10 lei/kg, cireșe roșii la prețul de 10 lei/kg, cireșe galbene 15 lei/kg, cireșe negre la prețul de 20 lei/kg și căpșuni la prețul de 8 lei/kg.

Comenzile se fac la tel: 0733 937 711 si 0729 837 400, cantitățile sunt limitate.

Livrarea și ridicarea fructelor se face direct de la ferma din comuna Vernești, strada Murelor nr.11bis”, a scris, pe Facebook, proprietarul fermei.

Tot pentru dulceață a lansat o ofertă și Livada Moșului. Pentru a fi livrată la domiciliu, comanda trebuie să fie de minim 10 kilograme. Și aici, găsiți atât cireșe roșii la prețul de 5 lei kilogramul , cât și cireșe galbene, pentru dulceață.

”Dulceațăăă…!!! cireșe crocante, tari și potrivit de mari ideale pentru dulceață… sau ronțăit  Culese proaspăt, numai la comandă și livrate la domiciliu în Buzău în lădițe, 10 kg la prețul de 60 lei.Pentru comenzi trimiteți mesaj privat în pagină, cu adresa de livrare și telefon de contact și mențiunea “cireșe dulceață””, a scris pe Facebook proprietarul livezii.