Divertisment

Mioara Velicu zice tot! Despre pensie, operații estetice sau avere, artista recunoaște orice!

Cântăreața nu are niciun motiv să se plângă și spune că este mulțumită de pensia pe care o are după 60 de ani de carieră. Mioara Velicu nu își dorește să renunțe la scenă și va cânta până când va mai putea. Poștașul îi aduce 4.000 pe lună și nu se plânge. 

Mioara Velicu este încântată de faptul că oamenii o iubesc așa cum este și o aplaudă la fiecare spectacol pe care îl are. Interpreta de muzică populară nu a apelat niciodată la medicul estetician și nici nu are de gând să facă asta.

Nu fac nimic. Am avut noroc de părinții mei, și mai ales de mama, care era foarte bună cântăreață a satului. A avut întotdeauna o energie extraordinară și un fel de a se comporta în colectiv foarte frumos. Eu am moștenit asta de la ea. Dacă sunt în mijlocul tinerilor care mă apreciază și mă iubesc este extraordinar de frumos și dacă sunt cu cei de vârsta mea este și mai bine. Operații estetice? Doamne Ferește! Nu vezi câte riduri am!”.

Artista în vârstă de 77 de ani spune și cum își duce zilele când nu are spectacole.

Am căsuța aia la țară, mănânc bio, ca să zic așa, eu sunt mulțumită. Muncesc la curte, dar nu cum o făceam înainte, că am un nepot care are grijă de casă. Dar tot timpul am de făcut curățenie, spălat, mă duc în gradină, mai fac ce pot. Mă încarc cu energie pentru scenă.Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu