Divertisment

CLEOPATRA STRATAN, LA FOCUS FM

Zilele acestea, la FOCUS Fm Regional, noua piesă a Cleopatrei Stratan face deliciul programelor. Alături de The Mood, Cleo relansează „Zunea Zunea”, piesă care păstrează vocea artistei de când aceasta avea doar cinci ani, single-ul are o producție actuală, cu un sound fresh. Piesa este însoțită de un videoclip fresh, dinamic, cu mult fun și un dans ce poate fi „molipsitor”. Clipul continuă povestea Cleopatrei de la cinci ani și păstrează elementul comun: sticla de apă.

În 2008 a cucerit publicul cu „Zunea Zunea”, hit ce a devenit viral în Indonezia, Vietnam, India, Tailanda, Malaysia și a adunat peste 100 milioane de vizualizări din peste 30.000 de clipuri făcute de fani. În 2020, Cleopatra Stratan relansează videoclipul single-ului de atunci. 


Cu un nume recunoscut la nivel mondial, Cleopatra a avut succes încă de la vârsta de 3 ani, când hit-ul ei „Ghiță“ s-a auzit inclusiv în țări ca Japonia, Spania și Mexic. Din anul 2008 are și propria ei păpușă, iar în anul 2009 este inclusă de site-ul oddee.com în topul copiilor minune, unde ocupă locul 4.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu