Divertisment

VLĂDUȚA LUPĂU, TRANSFORMATĂ TOTAL! Cum arăta acum 11 ani

Vlăduța Lupău este pe val! Este una dintre cele mai frumoase cântărețe, dar imagini de-a dreptul uluitoare cu îndrăgita artistă, de acum 11 ani, fiind concurentă în emisiunea prezentată de Mihaela Rădulescu, Miss Romândria 2009, demonstrează cu Vlăduța a avut parte de câteva îmbunătățiri în lungul vremii.

De când a lansat melodia „Fain îi numele Marie”, în urma cu cativa ani, ascensiunea Vlăduței Lupâu e mai mare. Drumul spre succes, însă, a fost unul lung și cu multe transformări.

În cei 11 ani de la apariția televizată, Vlăduța și-a schimbat complet aspectul fizic și stilul vestimentar. A renunțat la coafură cu coc la spate, sprâncenele nu mai sunt atât de pensate iar buzele i s-au îngroșat ca prin minune, sau printr-o intervenție în cabinetul medicului estetician. Cea mai vizibilă schimbare, însă, este la nivelul danturii. Zâmbetul Vlăduței radiază acum datorită stomatologului care i-a reparat toate imperfecțiunile. Altfel, trupul ei nu pare să fi fost atins de bisturiu, dar recunoaște că-și face proceduri de înfrumusețare.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu