Actualitate

Concurență mare pentru funcțiile de ajutor de șef de post, scoase la concurs de IPJ Buzău. Sunt zeci de dosare pe fiecare loc

Zeci de candidați pe un loc. Este situația înregistrată la Inspectoratul Județean de Poliție Buzău, care a scos la concurs 7 posturi de ajutor șef de post.

Pentru cele 7 posturi vacante s-au înscris 181 de candidați.  Aceștia au trecut de un prim hop, însă greul de acum încolo urmează. Persoanele ale căror dosare au fost validate vor susține o probă eliminatorie luna viitoare, cea de evaluare a performanței fizice, dar și proba scrisă.

“În perioada 11 – 19 octombrie a.c., candidații, ale căror dosare au fost validate, vor participa la proba eliminatorie de evaluare a performanței fizice. La data de 23 octombrie a.c., va fi desfășurată proba scrisă, de tip test grilă.

Înscrierea candidaților se va realiza pe toate posturile de ajutor şef de post din cadrul inspectoratului, urmând ca numirea candidaţilor declaraţi „admis” să se realizeze în ordinea descrescătoare a notelor finale obţinute”,transmite IPJ Buzău.

 IPJ Buzău caută oameni care să fie angajați ajutor șef de post la posturile de poliție din Lopătari, Murgești, Balta Albă, Odăile, Pârscov, Padina și Glodeanu Siliștea.