Actualitate

CONDUC MAȘINI DE LUX, DAR “UITĂ” SĂ ACHITE COMBUSTIBILUL. Isprava a doi șoferi de Jaguar și Mercedes

Conduc mașini de lux, dar ,,au uitat” să achite combustibilul. Doi șoferi din Galați sunt cercetați pentru “furt calificat” după ce au trecut prin Buzău, au oprit la o stație PECO și au plecat fără să plătească pentru combustibilul cu care și-au alimentat bolizii.

Gălățenii, aflați la volanul a două mașini de lux, un Jaguar și un Mercedes, au oprit într-un PECO din Poșta Câlnău. Au alimentat, și duși au fost. Au accelerat și și-au văzut de drum, fără a mai trece pe la casierie. Angajații stației au sunat imediat la Poliție. Abia ieri, după o lună, gălățenii au fost prinși de oamenii legii.

“ Din verificările efectuate de către poliţişti, a rezultat că persoanele în cauză, doi bărbaţi în vârstă de 28, respectiv 29 de ani, ambii din Galaţi, ar fi alimentat autoturismele cu 60 de litri de motorină, de la o staţie de carburant de pe raza localităţii Poşta Câlnău, fără să achite contravaloarea combustibilului. Fapta a fost sesizază poliţiei în data de 22 februarie a.c., de către un angajat al staţiei PECO. Prejudiciul în valoare de peste 300 de lei, a fost recuperat de poliţiştii. Poliţiştii din cadrul Postului de poliţie Poşta Câlnău continuă cercetările sub aspectul comiterii infracţiunii de furt calificat.”, se arată într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.