Divertisment

Constantin Enceanu a împlinit 58 de ani. Artistul a plecat în America în această dimineață

Imediat după ziua sa, Constantin Enceanu s-a îmbarcat și a decolat spre America, unde timp de trei săptămâni se va întâlni cu românii care trăiesc acolo și va petrece. Prima oprire este Los Angeles și artistul este acum într-o escală în Amsterdam, de unde va porni alături de Adrian Enache și fiica sa Diana și mulți alți artiști către America.

Constatin Enceanu este unul dintre cei mai apreciați interpreți de muzică populară din țara noastră. A scos piesă după piesă și a reușit să ajungă imediat la inima publicului. Să nu mai vorbim despre diferitele colaborări cu cei mai apreciați artiști din țara noastră. Muzica sa răsuna la radio Focus Fm.

Cântărețul se poate declara un bărbat împlinit pe toate planurile. Ieri, pe 16 februarie, îndrăgitul cântăreț de muzică populară a împlinit 58 de ani. Încă de la primele ore ale dimineții, artistul a fost asaltat cu mesaje de la cei apropiați, dar și de la fani. Acum este în aeroport în Amsterdam și decolează spre America. Pe lângă faptul că o să se bucure de timpul petrecut peste ocean, cântărețul de muzică populară o să susțină și câteva concerte, alături de alți artiști de renume. Ce să mai, o să îmbine utilul cu plăcutul, iar asta nu poate decât să-l bucure.

Constantin Enceanu a anunțat acum câteva zile că pregătește un proiect muzical, dedicat regretatului său prieten și coleg de branșă, Petrică Mâțu Stoian.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu