Actualitate

Copil de 11 ani, lovit de o mașină pe trecerea de pietoni

Un accident rutier s-a produs marți, la orele prânzului, în zona de nord a municipiului. Un copil de 11 ani a fost lovit de o mașină, în timp ce traversa strada. Accidentul s-a produs pe strada Chiristigii. Din primele date, minorul, elev al Școlii 11, ieșise de la cursuri și intenționa să plece spre casă. A ajuns lângă o trecere de pietoni pentru a traversa strada iar când a pășit pe zebră a fost lovit de o mașină. El a fost preluat de o ambulanță și dus la Spitalul Județean. Din primele date, rănile suferite de minor nu ar fi foarte grave.

“Din primele date de la fața locului a reieșit că în timp ce conducea un autoturism dinspre strada Frăsinet către Centru, o femeie în vârstă de 42 de ani, din Buzău, a surprins și accidentat un minor care s-ar fi angajat în traversarea drumului în zona marcajului pietonal. Accidentul s-a soldat cu rănirea minorului în vârstă de 11 ani, din Buzău, care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale”, transmite IPJ Buzău.

Polițiștii fac cercetări pentru a stabili exact cum s-a produs accidentul. Traficul este dirijat pe strada Chiristigii.

Potrivit unor surse, șoferița ar fi declarat că ar fi oprit la trecere pentru a da prioritate unor pietoni. Apoi, după ce persoanele respective ar fi trecut, ar fi încercat să își continue drumul, moment în care s-a trezit cu copilul alergând în fața sa. Cercetările polițiștilor vor stabili exact ce s-a întâmplat.

Etichete