Actualitate

COPILĂ DE 9 ANI, LOVITĂ DE MAȘINĂ PE DRUMUL DINSPRE ȘCOALĂ SPRE CASĂ. Șoferul, cu permis de conducere de doar câteva luni

O copilă de 9 ani  a fost lovită de un autoturism, la Râmnicelu.  
Fetița se întorcea acasă de la școală și s-a angajat în traversarea șoselei prin loc nepermis. Șoferul, în vârstă de 19 ani, cu permisul de conducere obținut de doar câteva luni, nu a putut evita impactul. Fetița a fost rănită, ea fiind preluată de o salvare și transportată de urgență la spital.

”Din primele date de la fața locului un autoturism condus pe DN22 în localitatea Râmnicelu, pe direcția Râmnicu Sărat către Boldu, de către un localnic în vârstă de 19 ani, ar fi surprins și accidentat un pieton, o minoră în vârstă de 9 ani din Râmnicelu.  Accidentul s-a soldat cu rănirea pietonului care a fost preluat de ambulanță și transportat la spital pentru îngrijiri medicale. În cauză se va întocmi dosar penal iar polițiștii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul.”, a transmis IPJ Buzău.

Conform reprezentanților Spitalului Județean Buzău, acolo unde a fost adusă copila, spun că ea este rănită ușor, iar la ora postării acestei știri primește îngrijiri medicale.