Divertisment

Corina Chiriac, administrator de blocuri în America

Corina Chiriac, ajunsă la 72 de ani, este una dintre vocile inconfundabile ale muzicii ușoare românești. Jumătate armeancă, așa cum recunoaște ea însăși, artista a avut o viață demnă de romane. Chiar dacă a mărturisit că a avut parte de numeroase facilități în timpul regimului comunist, Corina Chiriac a dorit să guste din libertatea și a fugit în Statele Unite ale Americii. În urma unui podcast recent, artista a adus detalii mai puțin cunoscute din timpul șederii sale peste ocean.

Invitată în cadrul podcast-ului lui Damian Drăghici, cântăreața – care, cu amuzament, și-a adus aminte că se considera ”gagica muzicii ușoare românești” – a explicat ce a făcut când a părăsit România comunistă. Visul american a sedus-o și a ajuns în 1988 în California, unde surpriză a ajuns să lucreze ca administrator de blocuri. Iată ce declară:

“Eu plecasem ca turist. Prietenii de acolo s-au consultat cu un avocat, el i-a spus că dacă am un contract, fie și fictiv, pot să rămân acolo că mi-am găsit de lucru, că nu dorm pe stradă. M-au adoptat trei familii! Iar una mi-a zis că pot fi administrator de proprietăți. M-au dus să-mi arate. Sunt mândră că am reușit, a fost o reconversie profesională cu care am reușit. Am primit două scrisori de recomandare din partea patronilor unde lucram, la blocurile respective”.”Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu