Divertisment

Cornelia și Lupu Rednic, 30 ani de căsnicie. De ce nu au copii

Cornelia și Lupu Rednic formează unul dintre cele mai apreciate cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi și-au reluat activitatea artistică după doi ani de pauză și au deja agendă plină de evenimente. În curând, Cornelia și Lupu Rednic vor împlini 30 de ani de căsătorie și spun și care este secretul relației lor. Cei doi nu și-au dorit copii, motivul mai jos.

Artiștii sunt împreună de 30 de ani. Când și-au unit destinele, artista avea 17 ani, iar Lupu, 23 de ani. Cei doi trăiesc o poveste de dragoste frumoasă, iar cu ocazia celei de-a 30-a aniversare a căsnicie lor, artiștii vor petrece în familie.

Interpreta de muzică populară a declarat că este foarte important să îl susții pe partenerul tău, chiar și în momentele neplăcute.

“Secretul căsniciei? Nu cred că există un secret decât că trebuie să-l tolerezi pe celălalt, să îl respecți, să fi om! Într-o prietenie nu e la fel? Și în prietenie este ca  într-o căsnicie. Mai pot fi prieteni doi oameni dacă nu se tolerează între ei? Trebuie să-l accepți pe celălalt așa cum este altfel nu faci treabă. Noi suntem diferiți, avem caractere diferite. Secretul… nu e niciun secret! Viața este cu bune și cu rele. Important este să treci peste ele cu maturitate și înțelepciune.”, a mai spus Cornelia Rednic.

Cei doi nu şi-au dorit să devină părinţi deoarece se axează pe carieră şi sunt mereu plecaţi în turnee, atât în România, cât şi în alte ţări. Au precizat că n-ar avea timpul necesar pentru a se ocupa de unul sau mai mulţi copii.

“Hai să lămurim o dată pentru totdeauna. Am ales să nu facem copii pentru că suntem foarte mult timp plecaţi. Nu faci copii cu gândul să-i ai la bătrâneţe. Dacă facem un copil, doi copii, nu o să ne putem ocupa de ei.”, a spus Cornelia Rednic.

Pandemia de coronavirus a fost o perioadă grea pentru mulți artiști, iar Cornelia și Lupu Rednic au fost nevoiți să ia o pauză vreme de doi ani. Acum, cei doi și-au reluat activitatea artistică și abia fac față programului încărcat. Chiar și așa, cuplul abia așteaptă să își încânte fanii cu muzica lor.