Actualitate

COȘMAR PENTRU O FETIȚĂ DE NICI 10 ANI. Unchiul ei a încercat să o violeze

O fetiță de nici 10 ani din Vadu Pașii, județul Buzău, a trecut prin momente de groază după ce chiar unchiul său ar fi încercat să o violeze. După mai bine de o săptămână de la acel moment, agresorul a fost trimis după gratii.

Totul s-a întâmplat într-o zonă izolată din extravilanul localității, o zonă ferită de ochii lumii. Fetița de 9 ani și jumătate a mers împreună cu sora sa mai mică și mama lor la stâna pe care o deținea familia. Aici, minora le-a cerut părinților să îi dea voie să meargă  la râu împreună cu unchiul său, un bărbat de 26 de ani, să adape animalele. Considerând că fetița este pe mâini bune, în grija bărbatului, părinții i-au dat voie. Numai că în momentul în care a rămas singur cu copila, unchiul ar fi încercat să întrețină raporturi sexuale cu ea. Speriată, fetița a fugit spre locul în care se aflau părinții săi. Nu le-a povestit atunci ce i s-a întâmplat ci după câteva zile. În cele din urmă, tatăl fetei a sunat la 112. În scurt timp, polițiștii l-au prins pe bărbatul de 26 de ani, l-au dus la audieri iar ulterior instanța a emis pe numele său mandat de arestare preventivă pentru 30 de zile sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă de viol.

Fetița de 9 ani și jumătate a fost examinată de specialiştii Serviciului Judeţean de Medicină Legală Buzău și, totodată, a fost informată Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Buzău despre acest caz.