Divertisment

Crăciun cu Focus: Muzică de petrecere şi interviuri cu Alin Stoica şi Nicoleta Buga

Crăciunul e aproape! Este perioada cea mai frumoasă din an, în care lumea toată e plină de entuziasm şi e perioada în care suntem prinşi în magia sărbătorilor, când cu toții ne bucurăm de bradul împodobit și alte tradiții pe care atât de mult le-am aşteptat.

Focus Tv a pregătit pentru Ajun şi pentru Crăciun un program de petrecut în compania celor dragi. Petrecerea va începe vineri, dar şi sâmbătă de la ora 18.00. Buzoianii şi vrâncenii se pot bucura de o ediţie de TOP FOCUS, doar cu muzică de petrecere, românească toată, aşa cum Focus şi-a făcut obiceiul. Timp de trei ore, distracţia este garantată!

Pentru toţi telespectatorii sunt pregătite şi două interviuri de sărbătoare, alături de doi artişti îndrăgiţi şi aflaţi în difuzare la radio Focus Fm. Vrânceanul Alin Stoica ne colindă în zi de sărbătoare şi aduce povestea cântecului său, Vinişor de la Focşani. Buzoianca Nicoleta Buga ajunge şi ea în studioul Focus Tv cu o premieră, cel mai nou videoclip pe care îl va lansa atunci şi ne povesteşte şi despre cântecul, Să-mi crească băiatul mare, aflat la radio în heavy rotation, în luna decembrie.

Focus Fm şi Focus Tv vă urează Sărbători fericite şi vă invită să petreceţi cu programele sale!