Actualitate

Crăciun îndoliat pentru o familie din C.A. Rosetti. Un tânăr de 25 de ani a murit, nevinovat

Un accident produs noaptea trecută, la ieșirea din Luciu către Largu, a lăsat în doliu o familie din C. A. Rosetti. Un tânăr de 25 de ani a murit, doar pentru că a fost în locul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Tânărul din C. A. Rosetti se afla într-o benzinărie, între localitățile Largu și Luciu. Era deja întuneric, iar, la un moment dat, din senin, o mașină care rula pe șosea, a schimbat traiectoria, a pătruns în zona stației Peco și a făcut prăpăd. Primii surprinși au fost tânărul de 25 de ani, dar și o tânără de 24 de ani. Lovitura l-a proiectat pe tânăr sub una dintre mașinile din benzinărie. De acolo a fost scos pentru manevrele de resuscitare care au durat zeci de minute. În ciuda eforturilor echipajului medical, viața acestuia nu a putut fi salvată.

Tânăra de 24 de ani, dar și șoferul, care are 25 de ani și este din Scutelnici, au ajuns la spital. În impact, au mai fost surprinse alte trei mașini care au fost avariate.

Primele date din anchetă arată că de vină pentru producerea tragediei este viteza excesivă cu care rula buzoianul de 25 de ani din Scutelnici. Testul făcut de polițiști a arătat că el nu consumase alcool.

Tot seara trecută, la Smeeni, pe DN 2 C, o tânără de 25 de ani, aflată la volan, a accidentat un pieton, în vârstă de 52 de ani. Accidentul a avut loc pe DN 2 C, în satul Călțuna. Bărbatul rănit a ajuns la spital.