Actualitate POLITICĂ

Criticile lui Avrămescu pentru Toma: ”Oraș magnet blocat în incompetent”

Cu două zile în urmă, pe 22 decembrie, în toată țara au fost organizate manifestări de comemorare a eroilor ce și-au pierdut viața în timpul Revoluției din 1989. La fel s-a întâmplat și la Buzău, după cum Șansa News a scris aici, doar că, pentru prima oară în foarte mulți ani, manifestările dedicate eroilor Revoluției nu au mai avut loc în Piața Dacia, acolo unde se află și monumentul ridicat în memoria martirilor.

Mutarea evenimentelor a fost legată de lucrările din centrul orașului. Totuși, liberalii buzoieni au ales să meargă în Piața Dacia, pentru a depune o coroană de flori. Iar faptul că lucrările nu sunt gata au fost taxate, ieri, de liderul PNL Buzău, Gabriel Avrămescu care a criticat premiera negativă de a nu fi comemorați eroii martiri în locul în care există monumentul dedicat lor..

”Pentru prima oară după foarte mulți ani, comemorarea Revoluției din 1989 nu a mai avut loc în Piața Dacia. Ar fi trebuit ca șantierul deschis acolo să fie finalizat până la sfârșitul anului.  Ar fi trebuit ca multe alte șantiere să fie închise sau lucrările să se desfășoare pe etape.  Este o certitudine că în Buzău se lucrează, așa cum se lucrează peste tot în țară, se implementează proiecte, absorbim fonduri europene. Oraș magnet, cu desăvârșire. Din păcate, modul haotic de deschidere a șantierelor, lipsa unei planificări corecte au condus la blocarea traficului, la mutarea evenimentului din 22 decembrie, ajungându-se ca Buzăul să fie un oraș magnet blocat în incompetent”, a scris Gabriel Avrămescu pe Facebook.

Liderul liberalilor buzoieni critică, în același timp, administrația locală pentru alocările din bani publici făcute pentru evenimente populare.

”Pentru ca risipirea banului public să fie desăvârșită, înțeleg că vom avea un concert de Revelion, mai tare ca Parisul. Nu era mai bine ca o parte din banii aceștia de festivaluri și petreceri să fie folosiți în amenajarea trotuarului de la pod de la Vadu Pașii? ”, a mai spus Avrămescu care a completat postarea cu imaginile de mai jos.