Actualitate

Cu permis de nici un an, un tânăr din Săhăteni i-a îngrozit pe oamenii legii. A fugit în repetate rânduri cu polițiștii pe urmele lui. Cum a fost prins, în cele din urmă

În nici un an, un tânăr din Săhăteni a reușit performanța de a avea un dosar stufos cu numeroase ilegalități comise în trafic: s-a urcat la volanul unei mașini fără asigurare și cu ITP-ul expirat, a condus cu viteză, a fugit în repetate rânduri cu polițiștii pe urmele lui. Ultima ispravă a comis-o luni, 13 septembrie, când, deși avea permisul suspendat pentru 3 luni, s-a urcat la volan și a plecat în vizită la un prieten, de unde a fost săltat de polițiști și trimis direct în arest.

Tânărul de  19 ani le-a dat mari bătăi de cap polițiștilor. De când a obținut permisul de conducere, în urmă cu mai puțin de un an, frecvent a încălcat regulile în trafic. La începutul verii, de pildă, a rămas fără permis pentru 3 luni, după ce a fost prins în Tulcea conducând cu viteză mult peste limita legală. Chiar și așa, a continuat să se urce la volan. Mai mult, de fiecare dată când a fost văzut în trafic prin localitate, polițiștii au încercat să îl oprească, însă, în zadar. Atât pe 8 septembrie, cât și pe 11, a reușit să scape de polițiști. Luni, însă, i s-a înfundat. A fost prins la Amaru, în timp ce era în vizită la un prieten. Și de data aceasta a încercat să fugă, dar nu a mai reușit să scape de oamenii legii. A fost prins de polițiști și reținut pentru o perioadă de 24 de ore.

“În data de 13 septembrie a.c., poliţiştii rutieri din cadrul Secţiei de poliţie rurală Merei, au reținut un tânăr în vârstă de 19 de ani, din Săhăteni, pentru infracțiuni la regimul rutier. În perioada 8-13 septembrie a.c., şoferul a fost depistat de polițiști de mai multe ori conducând autoturismul, deşi acesta are permisul de conducere suspendat.  În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducerea unui vehicul pe drumurile publice având deptul de a conduce suspendat.”, transmite IPJ Buzău.

Marți, 14 septembrie, șoferul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Buzău pentru a dispune o măsură preventivă.