POLITICĂ Șansa de Ramnicu Sărat

CUM ARATĂ NOUL CLM RÂMNICU SĂRAT ȘI CU CINE VA FACE ECHIPĂ PRIMARUL SORIN CÎRJAN

Alianța PSD-PRO România va avea majoritate în Consiliul Local Municipal Râmnicu Sărat. În urma votului de duminică, Alianța PSD-PRO România și-a adjudecat cele mai multe mandate de consilieri municipali, și anume 11. Pe lângă aleșii scial democrați și cei de la Pro România, în componența miniparlamentului municipal vor intra și reprezentanți ai PNL și PMP. Sorin Cîrjan va aface echipă la vârful Primăriei Râmnicu Sărat cu un reprezenant al PRO România. Conform înțelegerii inițiale dintre social democrați și liderii PRO România, Felix Rache de la Pro România ar urma să ocupe funcția de viceprimar.

,,Am avut aproape 7000 de voturi, iar diferența dintre mine și principalul contracandidat a fost în jur de 3000 de voturi, mai exact 23 de procente. Deci, diferența este destul de mare.  Avem 11 consilieri alianța PSD- PRO România: 8 PSD, 3 PRO România, 6 consilieri PNL și 2 consilieri de la PMP. În acest moment avem o majoritate, vom putea da viceprimarul și fără îndoială că vom asigura și o stabilitate. Viceprimarul, așa cum am stabilit, va fi de la PRO România. Sunt câteva detalii pe care zilele viitoare le vom afla pentru că domnul Felix Rache este ales și consilier județean. Zilele viitoare se va lua o decizie.  Dacă acesta nu va accepta, un alt membru al partidului Pro România îi va lua locul”, a declarat primarul municipiului Rm Sărat, Sorin Cîrjan, în emisiunea Sens Direct de la Focus Tv.

Pe de altă parte, primarul Sorin Cîrjan anunță demararea unor ample proiecte la Râmnicu Sărat în perioada imediat următoare.

“Nu vom face decât să continuăm investițiile pe care le-am început. Sunt câteva foarte importante, cum ar fi extinderea rețelelor de gaze, continuăm lucrarea la platformele de gunoi îngropate în zona cartierelor, de asemenea asfaltările vor contiua. Nu avem foarte mulți bani, dar toate lucrările pe care le-am prins în planul de investiții vor fi realizate și astfel râmnicenii  vor vedea că nu campania electorală a fost cea care ne-a determinat să facem aceste investiții”, a precizat primarul Sorin Cîrjan la Focus Tv.