POLITICĂ

NEGATIV! CIOLACU A SCĂPAT DE GRIJĂ. La fel și apropiații lui

Social democrații din Buzău, care au intrat duminică în contact cu Marcel Ciolacu, pot răsufla ușurați, la fel și jurnaliștii care au fost la declarațiile date în ziua alegerilor de liderul PSD.

Marcel Ciolacu nu are coronavirus, arată rezultatul testului prelevat miercuri și cunoscut de liderul social democrat joi dimineață.

Odată cu Ciolacu s-au testat pentru coronavirus și social democrații Paul Stănescu și Vasile Dîncu, nici unul dintre ei nefiind infectat.

Marcel Ciolacu, Paul Stănescu și Vasile Dîncu au decis să se autoizoleze și să se testeze, după ce au participat la un eveniment electoral în județul Sălaj, unde mai mulți lideri locali au fost testați pozitiv.

După ce a fost vineri la Sălaj, duminică, în ziua alegerilor, Marcel Ciolacu a venit la Buzău pentru a-i susține pe social democrații din organizația sa. A fost alături de primarul Constantin Toma, de președintele CJ Buzău, Petre Emanoil Neagu, de echipa de consilieri PSD. Totodată, a fost în apropierea jurnaliștilor în fața cărora a dat declarații de presă.