Actualitate POLITICĂ

Cum își încordează mușchii doi miniștri pe seama A7 Ploiești-Buzău

Tronsonul de autostradă Ploiești-Buzău este adus în disputa publică dintre doi miniștri ai Transporturilor, unul în guvernarea precedentă, altul în prezent. Cătălin Drulă și Sorin Grindeanu se critică public pe tema investițiilor în infrastructura rutieră. Cel dintâi, fost ministru USR al Transporturilor, îl întreabă pe actualul ministru al Transporturilor dacă, după mai multe amânări, ultimul termen avansat pentru desemnarea constructorilor tronsonului de autostradă va fi respectat.

”Ultima amânare a fost pentru 22 februarie ca termen limită de evaluare a ofertelor. Sorine, o ratezi şi pe asta?” întreabă Cătălin Drulă, într-o postare pe Facebook.

Răspunsul lui Sorin Grindeanu nu s-a lăsat așteptat. Actualul ministru vorbește despre licitații anulate și investiții nerealizate în mandatul lui Cătălin Drulă adăugând:

”Nu de scandal politic au nevoie oamenii!!”

În legătură cu termenul din luna februarie pentru finalizarea licitației la Autostrada A 7, Ploiești-Buzău, Sorin Grindeanu nu răspunde. 22 februarie este termenul, după două amânări succesive, pentru anunțarea constructorului sau constructorilor pentru cele trei loturi ale autostrăzii de la Ploiești la Buzău.