Actualitate

Cum poți adopta un animal fără stăpân la Târgul de adopții. Peste 20 de căței își așteaptă, sâmbătă, șansa la o viață mai bună

Câinii sunt cei mai buni și de nădejde prieteni ai omului, care nu-și trădează niciodată stăpânul. Sunt animale de companie jucăușe, sincere și pregătite să ofere iubire oricând.  Atunci când decid să-și ia un animal de companie, mulți preferă patrupedele de rasă, însă aceeași dragoste necondiționată o oferă și un animal adoptat.

Un târg de adopții va fi organizat sâmbătă la Buzău.  21 de căței ce sunt cazați în adăpostul de pe strada Răchitei își vor aștepta familiile care vor dori să le dea o șansă.

”Serviciul de Gestionare a câinilor fără stăpân din municipiul Buzău vă aduce la cunoștință faptul că în data de 31.07.2021  se va organiza, la sediul din str. Răchitei nr.92 (în incinta pepinierei ce aparține SC Urbis-Serv SRL Buzău), un târg de adopții.

În acest sens sunt disponibili spre a fi adoptați 21 de câini ce sunt cazați  în adăpost și abia așteaptă să devină prieteni pe viață celor care doresc să le dea o șansă.”, este anunțul de pe site-ul  Primăriei Buzău.

Totodată, este important să știți că în cazul în care doriți să adoptați un cățeluș, dar nu există posibilitatea cazării lui în propria locuință, există și varianta adopției la distanță, ce presupune achitarea unei taxe lunare de întreținere. Toate animăluțele adoptate vor fi sterilizate, vaccinate antirabic, deparazitate intern, microcipate și vor avea carnete de sănătate, fără a se percepe vreo taxă suplimentară.

Târgul de adopții va avea loc sâmbătă. 31 iulie, de la 10:00-13:00.