Actualitate

CURSURI EXCLUSIV ONLINE! Noi clase trec din scenariul galben în scenariul roșu

Confirmarea de noi cazuri de COVID-19 în rândul elevilor și cadrelor didactice schimbă scenariul după care se învață în alte câteva școli din județul Buzău. O clasă de la Liceul Marghiloman trece în scenariul roșu, la fel și o altă clasă de la Liceul de Arte. În schimb, elevii de la Vlahuță, Rm. Sărat, revin în scenariul galben.

Comitetul Județean pentru Situații de Urgență a adoptat marți, 3 noiembrie, următoarele decizii cu privire la unitățile de învățământ din județul Buzău:

se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la Liceul Teoretic ,,Al. Marghiloman”, din municipiul Buzău, la clasa a IX-a G, grupa 2, până la data de 06.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 2 la Liceul de Arte ,,Margareta Sterian”, din municipiul Buzău, la clasa a IX-a G, grupa 2,  până la data de 06.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

se suspendă desfășurarea cursurilor din scenariul 1 (,,față în față”) la Școala Gimnazială Maxenu – Grădinița cu Program Normal Pogonele, județul Buzău, până la data de 08.11.2020 inclusiv, activitatea didactică desfășurându-se după scenariul 3 (online).

reluarea desfășurării cursurilor în scenariul 2, la Colegiul Național ”Alexandru Vlahuță” Râmnicu Sărat, clasa a XI-a C, începând cu data de 05.11.2020, potrivit prevederilor Hotărârii Comitetului Județean pentru Situații de Urgență nr. 75/02.11.2020.