Divertisment

DE ZIUA EI, OLGUȚA BERBEC LANSEAZĂ ‘FATA CU DANȚU’

Îndrăgita artistă de muzică populară Olguța Berbec se pregătește de o dublă aniversare pentru data de 16 aprilie. În această zi frumoasa artistă își va celebra ziua de naștere și va lansa cel de-al cincilea album din cariera sa: „Fata cu danțu”. Muzica sa nouă va răsuna la Focus Fm, cel mai popular radio.

Albumul conține 15 piese și este imprimat cu Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros, din care două sunt interpretate la taragot de Remus Novac, soțul său.

“În 16 aprilie va apărea albumul “ Fata cu danțu” este al cincilea din cariera mea și al treilea imprimat cu Orchestra Lăutarii din Chișinău condusă de maestrul Nicolae Botgros. Conține 15 piese dintre care două sunt interpretate la taragot de Remus Novac, soțul meu. Aproape toate melodiile și textele îmi aparțin. Am înțeles că respectul față de public constă și în repertoriul ales. Consider că fiecare artist trebuie să aibă o atitudine originală și sinceră față de public. Lansarea va fi pentru moment în mediul on line și va debuta cu apariția videoclipului “ Fata cu danțu”, chiar de ziua mea în 16 aprilie. Despre videoclip pot spune că este filmat tot la Chișinău cu celebrul regizor Oleg Butnaru, care a semnat și alte trei piese de succes ale mele. Abia aștept să-l vedeți.” a declarat Olguța Berbec.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu