Actualitate

Declarăm oficial deschis sezonul moto! „Aceeași zi, aceeași oră, toată țara”

Pasionații de motociclism, considerat cel mai scump și periculos hobby din lume, dar, desigur pe locul întâi în ceea ce privește adrenalina, își dau întâlnire sâmbătă, 2 aprilie, în Buzău, pentru o paradă tematică. Însă, evenimentul e coordonat la nivel național. La ora 11.00, toți pasionații de motoare vor ieși pe străzile orașelor de reședință și se vor plimba în coloană pe un traseu prestabilit.

În ceea ce privește orașul Buzău, pasionații au ales ca punct de plecare Poligonul Auto Calea Eroilor, iar traseul va fi Calea Eroilor, Gara CFR pe Bulevardul Republicii, Strada Horticolei, Strada Dorobanti, Aleea Sporturilor, Strada Mesteacanului, Strada Frăsinet, Bulevardul Unirii, Calea Eroilor, patinoar, Parcul Crang. Parada moto se încheie la obeliscul din parcul Crâng.

Week-end-ul trecut, pasionații s-au revăzut după o lungă perioadă de timp, într-un cerc imens de prieteni, în cadrul unui eveniment organizat de clubul B-Zones RC Buzău, iar pentru acest sfârșit de sătpămână, motocicliștii promit un adevărat spectacol pe străzile Buzăului!