Actualitate

Depozit de mobilă, cuprins de flăcări. Incendiul a fost lichidat după o oră. Au fost degajări mari de fum

UPDATE: Reprezentanții Inspectoratului pentru Situații de Urgență Buzău au anunțat că au lichidat flăcările, după circa o oră de la debutul intervenției. ”Incendiul se manifesta generalizat la depozit, arzând toată mobila din interior, focarul cuprinzând totodată și clădirea invecinată în care erau depozitate materiale textile. ..Datorită mobilizării rapide a pompierilor buzoieni, celelalte clădiri învecinate, situate foarte aproape de cea incendiată, au fost salvate împreună cu bunurile ce se aflau înăuntrul acestora, în acest moment incendiul fiind localizat, lucrându-se la lichidare.” transmit reprezentanții ISU Buzău.

De menționat că incendiul s-a manifestat cu degajări mari de fum din cauza materialelor combustibile cuprinse de flăcări. Impactul asupra mediului va fi evaluat de autoritățile din domeniu. Responsabilitatea măsurătorilor cade în sarcina Gărzii de Mediu Buzău.

ȘTIREA INIȚIALĂ

Alertă în Zona Industrială din municipiul Buzău. Un depozit de mobilă a fost cuprins de flăcări. Incendiul este violent, flăcările extinzându-se și la o clădire din vecinătate. Peste 20 de pompieri luptă să lichideze incendiul.

“Incendiul a izbucnit la un depozit de mobilă, în această seară. Flăcările s-au extins la o a doua clădire în care erau depozitate materiale textile. Incendiul se manifestă pe o suprafață aproximativ 250 mp. Incendiul a fost localizat, se lucrează la lichidare.
La fața locului de afla peste 20 de subofițeri și doi ofițeri cu 4 ASAS, autospecială de salvare de la inaltime, autospeciala de descarcerare, o cisternă și o ambulanță SMURD toate forțele fiind din cadrul Detașamentului de Pompieri Buzău”, transmite ISU Buzău.