Actualitate

(UPDATE) DETALII INCREDIBILE ÎN CAZUL CEARDAC, INDIVIDUL ACUZAT DE AGRESIUNE SEXUALĂ, SEX CU MINORE ȘI ȘANTAJ. Cum ochea și cum își racola victimele

UPDATE: Instanța a emis pe numele bărbatului acuzat de agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile.

ȘTIREA INIȚIALĂ: Individul ridicat de anchetatori, miercuri, fiind  suspectat că a întreținut relații sexuale  cu 3 minore apoi le-a șantajat a fost reținut  pentru 24 de ore, la finalul mai multor ore de audieri, urmând ca joi el să fie prezentat instanței cu propunerea de arestare preventivă. Potrivit presei sportive naționale, Costel G. ar fi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal şi administratorul unor terenuri de sport din Buzău.

Bărbatul de 51 de ani, cunoscut sub porecla de Ceardac, a fost interceptat miercuri pe stradă, el fiind apoi ridicat sub acuzaţia de relaţii sexuale cu minore şi şantaj. Potrivit unor surse, bărbatul se pare că ar fi preşedintele Asociaţiei Judeţene de Minifotbal şi administrator al unor terenuri de minifotbal din municipiul Buzău aparținând secretarului general-adjunct al Federației Române de Fotbal, Gabriel Bodescu.

Autorităţile îl suspectează pe Ceardac de faptul că, în ultimul an, ar fi întreţinut relaţii sexuale cu trei minore, cu vârste între 15 şi 17 ani, însă se pare că lista victimelor ar fi mult mai mare. Individul racola copilele pe internet, având un cont fals de facebook cu numele Alexandru Ioniță, însă se pare că punea ochii pe ele și în zona terenului de minifotbal pe care îl administra și acolo unde adolescentele își însoțeau, de regulă, iubiții. Odată ce le cucerea, bărbatul fie întreținea relații sexuale cu ele, fie la agresa sexual, fotografiind totul. Ulterior, când adolescentele nu mai voiau să continue relația cu el, le ameninţa că va posta pe rețelele de socializare fotografiile dar și alte detalii explicite privind viața lor sexuală.

”Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2020 și până în prezent, bărbatul ar fi întreținut relații sexuale cu 3 minore și ar fi săvârșit gesturi de natură sexuală față de acestea. Ulterior, acesta ar fi șantajat minorele cu publicarea de fotografii sau mesaje pe rețelele de socializare și le-ar fi determinat să continue relația cu el. În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe înscrisuri, fotografii și medii de stocare. Bănuitul este cercetat pentru agresiune sexuală, act sexual cu un minor și șantaj. Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române”, a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Buzău, Ane Mari Vrapciu.

În urma descinderilor la locuinţa bărbatului dar și la biroul său,  unde s-ar fi petrecut parte din faptele de care este acuzat acum individul, poliţiştii au ridicat înscrisuri, fotografii şi medii de stocare.

Buzoianul săltat, miercuri,  a fost condamnat la 15 ani de închisoare pentru viol urmat de sinuciderea victimei, faptă comisă în anul 1997.

Victima individului, Simona P., avea la acea vreme 19 ani, și s-ar fi sinucis, aruncându-se de pe podul  Mărăcineni, urmare a tulburărilor produse de abuzul sexual comis asupra sa, așa cum spuneau anchetatorii, la acea vreme.

Condamnat în această speță, buzoianul a fost eliberat condiționat în 2008, după ce a stat 11 ani după gratii.

După eliberarea din penitenciar, el a cerut rejudecarea cauzei, susţinând că este nevinovat. Cazul a ajuns inclusiv la Curtea Europeană a Drepturilor Omului.

Despre caz puteți citi și AICI