Actualitate

DOI AGENȚI DIN BUZĂU, FELICITAȚI DE POLIȚIA ROMÂNĂ, ÎN URMA UNEI MISIUNI DE SALVARE

Doi polițiști din Buzău, felicitați de colegii lor, după ce au reușit să salveze un tânăr care se rătăcise, în noapte, încercând să ajungă mai repede acasă. Seara trecută, un buzoian de 26 de ani a pierdut autobuzul cu care trebuia să plece de la niște prieteni, din Poșta Câlnău, acasă, la Vadu Sorești. Trebuia să ajungă mai repede acasă pentru că urma un tratament prescris de medic, așa că a decis să meargă pe jos,  pe câmp. Cum se lăsase întunericul, nu a mai reușit să găsească drumul spre casă și s-a pierdut pe câmp, moment în care a sunat la 112. Doi polițiști de la Mărăcineni, care abia își începeau tura, au intervenit și, în final, au reușit să îl salveze pe buzoian. Pentru modul în care au acționat, polițiștii sunt felicitați de Poliția Română, printr-un mesaj postat pe Facebook.

“Agent principal de poliție Nistor Ionuț și agent de poliție Constantin Alexandru, de la Secția de poliție rurală Mărăcineni, Buzău, se pregăteau să intre în serviciu la schimbul 3.
Intrarea în tură a venit cu un apel de urgență din partea unui tânăr, de 26 de ani, care pierduse ultimul autobuz spre casă. Sănătatea sa se bazează pe un tratament medicamentos pe care îl avea acasă, așa că, a decis să scurteze drumul pe un teren arabil.
Din cauza întunericului și fiind într-o zonă de deal, tânărul s-a rătăcit.
În urma preluării apelului, cei doi colegi au rămas în legătură telefonică neîntreruptă cu acesta.
După căutări în noapte, fără puncte de reper, pe o arie de căutare extinsă, mare a fost bucuria când a reperat în întuneric semnalele luminoase ale autospecialei de poliție.
Colegii noștri i-au făcut o vizită să vadă dacă este bine, el refuzând asistența medicală în noaptea cu pricina.
Oricare poate avea un moment de vulnerabilitate.
Apelați 112!
Noi suntem în serviciu 24 de ore din 24, 7 zile din 7.”, transmite Poliția Română.