Divertisment

Din 1 martie, muzica înflorește la Focus Fm

Luna martie începe cu veselie, la radio Focus Fm Regional. Primăvara începe cu muzică nouă și perfectă. Vremea mai așteaptă să ne încălzească, dar Focus FM aduce starea bună prin muzica nouă, de sezon. Primăvara debutează muzical într-o formă de zile mari, la cel mai popular radio. Hituri unul și unul, artiști de toată isprava și o atmosferă cum numai Focus Fm face zi de zi, din zori și până în noapte. Pe Georgiana Lobonț o putem asculta cu piesa nouă Numele tău, Cipri Popescu, Puiu Codreanu sau Prestige Orchestra sunt de astăzi cu premierele lor la radio.

Focus Fm ne trezeşte la viaţă și vom reveni în simțiri prin acordurile muzicii de calitate. Muzica înfloreşte în undă, cu noutăți și de la artiștii de muzică populară. Noutăți frumoase vin de la Natalia Proca, Valentin Sanfira, Cristina Ceauș sau Ionuț Dolănescu.

Din 1 martie, muzica înflorește la Focus FM Regional pe 93.8 fm la Buzău, 104.7 fm la Rm. Sărat, 97.0 fm la Vrancea, Brăila, Galaţi, 92.9 fm în Ialomița şi live pe focusfm.ro.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu