Actualitate

Din ghinion în ghinion. Pățania unui buzoian sancționat de două ori de polițiști, în două zile

Ghinionul s-a ținut scai, weekendul acesta, de un buzoian. În doar două zile, bărbatul a rămas fără permis și s-a ales cu dosar penal pentru infracțiuni grave comise în trafic.

Șirul ghinioanelor a început la final de săptămână când buzoianul de 40 de ani  a fost surprins de radarul Poliției Rutiere cu viteză mult peste limita maximă admisă. Bărbatul conducea cu 115 km/h în localitate, motiv pentru care a predat permisul polițiștilor.

Peste doar câteva ore, buzoianul avea să fie tras din nou pe dreapta de polițiști. De data aceasta, mașina bărbatului le-a atras atenția polițiștilor din municipiul Buzău. Se afla în drum spre Moisica, în timp ce intenționa să își conducă un prieten acasă. Numai că înainte de a pleca la drum, bărbatul băuse bine. Ba chiar își luase o bere și în mașină. Când a ajuns în municipiul Buzău, șoferul conducea haotic, sinuos, motiv pentru care a fost oprit de oamenii legii. Cum cu greu a coborât de la volan pentru a le răspunde polițiștilor, șoferul a fost testat cu etilotestul, rezultând o valoare record.

“Cea mai mare valoare a alcoolemiei – 1,91 mg/l alcool pur în aerul expirat a fost înregistrată în cazul unui bărbat de 40 de ani, din Zărnești, care a fost depistat conducând autoturismul pe o stradă, din municipiul Buzău”, se menționează într-un comunicat de presă remis de IPJ Buzău.  

Șoferul din Zărnești a fost transportat la spital pentru stabilirea cu exactitate a alcoolemiei. Pe lângă faptul că rămăsese fără permis, din cauza vitezei, acum buzoianul s-a ales și cu dosar penal pentru conducerea unui vehicul sub influenţa băuturilor alcoolice.