Actualitate Divertisment

”Divorțul anului” la Buzău. În rolurile principale, doi cunoscuți artiști

Poftiți la teatru! Odată cu intrarea municipiului Buzău, în scenariul verde, Teatrul George Ciprian reia seria spectacolelor de teatru.

Astfel, buzoienii sunt invitați, luni, 31 mai la „Divorțul anului”, o piesă adaptată de marele actor Ion Lucian, după o idee a unui film celebru din perioada anilor ‘70 și readaptată după zilelele noastre de regizorul și actorul Ovidiu Cuncea.

Piesa tratează în mod comic și ironic, cu accente dramatice relația soț-soție, a unor oameni ce se îndreaptă spre „a treia tinerețe” și care se află prinși în vârtejul „ipocriziei conveniențelor moderne”.

Pe scena teatrului George Ciprian vor urca Ovidiu Cuncea, Monica Davidescu și  Aurelian Temișan. Regia este sub semnătura lui Ovidiu Cuncea iar scenografia este creată de Gabi Albu.

”La ora actuală sunt puse în vânzare bilete pentru 30% din capacitatea sălii, aproximativ 80 de locuri. În săptămâna evenimentului, în funcție de situația epidemiologică la nivelul municipiului Buzău, vor fi scoase la vânzare în completare locuri până la 50% din capacitatea sălii, mai exact, un total de 130 de locuri. Menționez că se mențin în continuare măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2. Se realizează triaj epidemiologic la intrarea în sala de spectacol, purtarea măștii este obligatorie pe toată durata evenimentului și se interzice consumul de mâncare şi băutură în locaţie”, a declarat Georgiana Vlădoiu, purtătorul de cuvânt al Teatrului George Ciprian.

Biletele pentru spectacole pot fi achiziţionate de la Teatrul George Ciprian, de la Agenţia de Bilete a Teatrului ”George Ciprian” situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu, dar și online de pe https://www.teatrulgeorgeciprian.ro/calendar.php