Actualitate

Doar cinci persoane selectate la bursa locurilor de muncă de la Boldu!

Nici Boldu nu s-a dovedit a fi o zonă bună pentru a identifica forță de muncă deși numărul localnicilor care trăiesc din ajutoare sociale este destul de mare. La bursa locurilor de muncă organizată astăzi,28 iulie, angajatorul de la Brăila  a mai selectat doar cinci persoane în contextul în care la târgul de job-uri au venit zeci de localnici.

Potrivit, șefului Agenției Locale Pentru Ocuparea Forței de Muncă Buzău, Sebastian Tarpan, la Boldu au fost convocați 87 de localnici, dintre care s-au prezentat la întâlnirea cu angajatorul doar 78. Totuși doar cinci persoane au fost selectate în vederea angajării. Toate cele cinci persoane sunt beneficiare ale venitului minim garantat.

Ultima bursă a locurilor de muncă va avea loc mâine în comuna Râmnicelu, însă este greu de crezut că acolo va identifica atât de mulți muncitori încât să-și completeze schema de angajare ce prevede 200 de posture în condițiile în care până acum nu a selectat decât câteva zeci de persoane, în urma celor trei evenimente organizate în această săptămână..