Actualitate

DOCTORIȚA DIN AMBULANȚA CARE S-A RĂSTURNAT LA MĂRĂȘEȘTI, ÎN STARE GRAVĂ. Femeia a fost scoasă din salvare în stare de inconștiență (FOTO)

Doctorița care se afla în salvarea care s-a răsturnat la Mărășești, în Vrancea, a suferit multiple traumatisme și a fost transportată în stare gravă la Spitalul Județean Focșani, potrivit ISU Vrancea. 

Iată comunicatul remis marți noapte de ISU Vrancea cu referire la salvarea de la SAJ Buzău, care s-a răsturnat la Mărășești, pacienta care trebuia să fie transportată la un spital din Bacău decedând:

“Pompierii militari au intervenit marți, 16 februarie, în jurul orei 20:00, la un accident rutier produs pe DN 2 E85, pe raza orașului Mărășești. O ambulanță a Serviciului de Ambulanță Județean Buzău, ce efectua un transfer interclinic către secția ATI a Spitalului Buhuși, cu o pacientă în vârstă de 75 ani, intubată, s-a răsturnat după ce a intrat în coliziune cu un cap de pod.

Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 4 echipaje de pompieri cu: 1 autospecială de descarcerare, 2 ambulanță SMURD şi 1 autospecială de intervenție, precum şi 2 ambulanțe ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea  (SAJ).

La sosirea echipajelor de intervenție la fața locului, șoferul ambulanței și asistentul medical se autoevacuaseră. Pompierii au extras din habitaclu medicul și pacienta, ambele persoane aflate în stare de inconștiență. Din nefericire, pacienta a fost declarată decedat. Medicul, persoană de sex feminin, în vârstă de 60 ani de ani, politraumatizat prin accident rutier, a fost preluat și transportat la Unitatea Primiri Urgențe Focșani, de către un echipaj SAJ Vrancea.

Șoferul ambulanței care prezenta traumatism la umărul drept și asistentul medical care a suferit atac de panică au fost asistați la fața locului de către paramedici și echipajele SAJ.”

Mica Publicitate