Actualitate

DOCTORIȚA MARIANA PRUTEANU, RĂNITĂ ÎN ACCIDENTUL DE LA MĂRĂȘEȘTI, A FOST TRANSFERATĂ LA BUCUREȘTI. Are multiple traumatisme, inclusiv la coloană

Mariana Pruteanu,  doctorița de la Serviciul  Județean de Ambulanță Buzău, care a fost grav rănită în accidentul de marți seară de la Mărășești, a fost transferată de la Spitalul Județean Focșani, acolo unde a ajuns imediat după accident, la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală.

Ea a fost scoasă inconștientă din salvarea care s-a răsturnat la Mărășești și a fost dusă direct la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean  Focșani, pentru ca apoi să fie decis transferul la București.

Transferul s-a realizat la miezul nopții. Doctorița a suferit, în urma accidentului, politraumatisme: un traumatism cranio-cerebral acut deschis cu plagă scalpată, un traumatism toraco-abdominal, traumatisme de coloană dar și contuzii pulmonare.

 Ceilalți membri ai echipajului medical, implicat în accidentul de la Mărășești, nu au rămas internați.  

De altfel, asistentul  medical de pe Salvare a postat un mesaj pe contul său de facebook, după accident, în care și-a anunțat prietenii că este acasă, în afara oricărui pericol, având o ușoară contuzie la un umăr.