Actualitate

I-A MURIT SOȚIA ÎN SALVARE, IAR EL E ÎN STARE GRAVĂ, LA ATI! Drama soților din Căldărăști, care au ajuns cu COVID-19, la Spitalul Județean

Soțul femeii care a murit marți seară în ambulanța care o transporta la un spital din Bacău, pentru că nu mai erau locuri la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Buzău, este în stare gravă.

Bărbatul, în vârstă de 77 de ani, internat inițial la Boli Infecțioase, a fost transferat  la Terapie Intensivă, în Spitalul Județean Buzău, după ce pe secție s-a eliberat un loc, un pacient negativându-se și fiind transferat într-un alt salon. Bărbatul are afectare pulmonară  și are nevoie de îngrijiri pe terapie intensivă.

Buzoianul și femeia de 74 de ani care a murit în salvarea ce o ducea la spital sunt  din Căldărăști, județul Buzău, și au ajuns marți la Spitalul Județean Buzău cu simptome de COVID -19. Cei doi au fost testați pozitiv si pentru că femeia era în stare gravă și abia putea respira s-a decis să fie internată la Terapie Intensivă. Numai că în Spitalul Județean Buzău nu mai erau la acel moment locuri pe această secție, astfel că femeia a fost urcată în salvarea care trebuia să o ducă la un spital suport din Bacău.

La Mărășești, în Vrancea, salvarea s-a răsturnat iar femeia a decedat. Doctorița de pe ambulanță, Mariana Pruteanu, de 62 de ani, a fost grav rănită.  Ea a fost transferată în noaptea de marți spre miercuri la Spitalul Bagdasar Arseni din Capitală cu politramatisme, inclusiv la coloană.

Mica Publicitate