Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Doliu la ISU Buzău. Unul dintre salvatorii cu experiență s-a stins mult prea devreme

Este doliu la Inspectoratul pentru Situații de Urgență Buzău. Unul dintre pompierii care timp de aproape două decenii a salvat vieți și bunuri, a sărit în flăcări pentru a-i spijini pe cei aflați în situații critice, s-a stins mult prea devreme. La doar 43 de ani, plutonierul adjutant Aurelian Toma și-a pierdut viața, după o luptă cu o boală crâncenă.

“Cu durere în suflet, conducerea și cadrele Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Neron Lupașcu” al județului Buzău își exprimă regretul asupra trecerii premature în neființă a prietenului și colegului nostru, Toma Aurelian. Plutonierul adjutant Toma Aurelian, subofițer operativ principal în cadrul Detașamentului de Pompieri Râmnicu Sărat, a încetat din viață în data de 03.04.2022. “Tomiță” a fost un bun coleg, implicat în misiunile inspectoratului, ce mereu a aspirat la mai mult, dând dovadă de profesionalism și dăruire. Personalul I.S.U. Buzău este alături de familia îndurerată, plt.adj. Toma Aurelian rămânând veșnic în sufletele noastre”, transmite ISU Buzău.

Salvatorul de la Detașamentul de Pompieri Râmnicu Sărat activa în cadrul ISU Buzău din anul 2006 și era tatăl unei fetițe. Potrivit unor surse, pompierul era cunoscut cu afecțiuni medicale. El ar fi fost diagnosticat cu probleme cardiace. În ciuda tuturor eforturilor depuse de medici, salvatorul de doar 43 de ani nu a mai putut fi salvat.

Salvatorul buzoian va fi condus pe ultimul drum miercuri, 6 aprilie, la Podgoria.