Divertisment

DORA GAITANOVICI CÂNTĂ LA FLAUT ÎN NOUL VIDEOCLIP

Dora Gaitanovici, finalistă în cadrul concursului Vocea României 2018, a revenit cu un nou single. În noua piesă, Dora surprinde publicul cu o nouă valență, aptitudinea de a cânta la flaut. Compusă pentru prima oară când Dora avea vârsta de 14 ani, “Doar eu” capătă acum o formă finală și este prezentată publicului.

Intitulată “Doar eu”, melodia beneficiază de un videoclip pe care îl puteți urmări mai jos.

Contribuția Dorei nu s-a oprit doar la partea muzicală, ci și la conceptul videoclipului. Regizat de Codruț Bulfan, clipul o surprinde pe Dora într-un cadru idilic, la apus, printre cadre filmate în oraşul său natal, Buzău, scoțând la suprafață şi latura ei actoricească.

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști. Dora studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică. În prezent, Dora este studentă în cadrul Universității de Muzică din București.

La începutul acestui an, Dora Gaitanovici a susținut un recital în cadrul finalei Eurovision România și a cucerit telespectatorii cu refrene celebre din cadrul concursului, interpretate alături de band-ul său, dar și un recital la Cerbul de aur, unde a cântat alături de Bodo de la Proconsul.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu