Divertisment

DORA GAITANOVICI OFERĂ O PIESĂ NOUĂ ÎNDRĂGOSTIȚILOR, ÎN LUNA IUBIRII

Piesă nouă, Haină pe inima ta, lansată de buzoianca Dora Gaitanovici. O compoziție proprie, la care a lucrat alături de Georgian Idriceanu și Filip Țânțăreanu, iar pentru a îmbrăca mai poetic melodia, Dora a filmat videoclipul la malul marii, la începutul acestui an, pentru a ilustra versurile ‘Așteptăm iarnă să-nghete timpul și-aș vrea să fiu eu haină pe inima ta’.

Este un cântec pe care l-am compus împreuna cu Filip Țânțăreanu (chitară) și Georgian Idriceanu (producător). Este un cântec despre căutări, despre iubirea spre care tânjim! Fără iubire, suntem captivi între stâncile colțuroase ale propriei ființe.”, declară buzoianca.

Dora Gaitanovici are deja în palmares zeci de trofee naționale, pe lângă participarea cu succes în cadrul Vocea României 2018, unde a fost unul dintre cei patru finaliști.

Dora Gaitanovici studiază pian, saxofon, canto și este pasionată de jazz, blues, rock sau de muzică clasică si, in prezent, este studentă în cadrul Universitățîi de Muzică din București. Primele piese lansate oficial sunt “El nu mă vrea”, “Colț de lună” și “Eu te las” (în colaborare cu What’s UP).

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu