Actualitate Șansa de Nehoiu

DOUĂ TINERE ȘI UN COPIL DE 5 ANI, RĂNIȚI DE PIETRE DESPRINSE DIN MUNTE, PE DN 10. Care e starea victimelor

Incident deosebit de grav produs pe DN 10, în zona barajului de la Siriu. Pietre care s-au desprins de pe versantul aflat pe marginea șoselei naționale au lovit două femei și un copil. Toate victimele au ajuns la spital.

Incidentul a avut loc duminică după amiază. Două femei de 31 și 34 de ani, una din Rm.Sărat, cealaltă din Ilfov au oprit în parcare pentru a admira peisajul, în zona barajului de la Siriu.

La un moment dat, de pe versant s-au desprins mai multe pietre care le-au lovit pe cele două dar și un copil de 5 ani. Cei care se aflau în zonă au sunat la 112 iar la fața locului au venit mai multe salvări.                  

Cele două femei au fost aduse la Spitalul Județean din Buzău, având politraumatisme în timp ce copilul de 5 ani care a suferit un traumatism cranio-cerebral a fost preluat de o salvare de la Spitalul Nehoiu și dus la un spital din Brașov.

După ce au fost consultate de medici, cele două femei rănite de pietre, pe DN 10, au părăsit spitalul, având recomandare medicală de la specialiști.

Administratorul drumului pe care s-a produs incidentul soldat cu rănirea a trei oameni este Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere.

Cel mai probabil, în acest caz, va fi întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.