Actualitate Șansa de Nehoiu

Dragoste mare! Cum a ajuns un bărbat din Nehoiu să fie cercetat penal pentru hărțuire

Dragostea nu are limite! Asta și-a spus un bărbat de 50 de ani, din Nehoiu, hotărât să cucerească o buzoiancă de care s-a îndrăgostit la prima vedere.

Povestea celor doi a început imediat după ce bărbatul a văzut fotografii cu buzoianca de 41 de ani pe rețelele de socializare. S-a interesat de viața femeii și așa a aflat că aceasta este singură. A făcut tot posibilul să îi afle numărul de telefon, iar în scurt timp a început să o terorizeze pe buzoaincă. A început cu câte un mesaj prin care trimitea link-uri către diverse pagini cu postări amuzante, pentru ca în scurt timp să trimită mesaje cu tentă sexuală. A continuat așa o vreme, trimițând mesaj după mesaj, zi și noapte. După ce femeia a primit nu mai puțin de 1000 de mesaje de la bărbatul respectiv, fiind pur și simplu terorizată, nemaiavând liniște și temându-se pentru viața sa, a sunat la Poliție.

“Joi, 22 iunie, polițiștii Seriviului de Investigații Criminale au efectuat o percheziție domiciliară, la un bărbat în vârstă de 50 de ani, din Nehoiu, bănuit de hărţuire. Din cercetări a reieșit că, din luna aprilie 2022 și până în prezent, bărbatul ar fi a trimis  mesaje, în mod constant și cu frecvență crescută, unei femei în vârstă de 41 de ani, din Buzău. Prin acţiunile sale, bărbatul ar fi indus persoanei  vătămate  o stare de temere. În urma perchezițiilor, polițiștii de investigații criminale au ridicat mai multe telefoane mobile. Bănuitul a fost condus la sediul poliției în vederea audierii, iar poliţiştii continuă cercetările, sub coordonarea parchetului pentru infracţiunea de hărţuire”, transmite IPJ Buzău.