Divertisment

După 13 ani, Emilia Ghinescu s-a despărțit de iubitul cu care trebuia să facă nuntă

Interpreta de muzică populară, Emilia Ghinescu a recunoscut oficial că relația cu iubitul Sebastian s-a încheiat, după 13 ani și după o amânare repetată a nunții. Cei doi au și o fetiță împreună, în vârstă de 7 ani. Emilia și partenerul ei nu s-au căsătorit, deși erau împreună de mai bine de un deceniu, însă plănuiau să facă și acest pas la un moment dat.

Ei bine, interpreta de muzică populară și iubitul ei nu au mai ajuns la altar, așa cum plănuiau, căci și-au spus adio. După 13 ani de relație, Emilia și Sebastian au decis să meargă pe drumuri separate. Artista a oferit primele declarații despre despărțire.

”Da, ne-am despărțit. E o perioadă puțin mai grea pentru amândoi, am vrut să luăm o perioadă de pauză să vedem ce se întâmplă și cred că e un lucru care ne privește personal pe mine și pe el. Nu vreau să vorbesc despre motive, cred că are mai puțină importanță, sunt un om care nu își spală rufele în public”, a spus Emilia Ghinescu.

Mai mult, aceasta a mai precizat că atât ea, cât și fostul ei partener știu unde au greșit și au decis să aibă o relație civilizată de dragul copilului pe care îl au împreună.

”Fiecare dintre noi știm ce am greșit, pot spune doar că ne-am separat de o lună și puțin, împreună vrem să ne creștem copilul, să avem o relație civilizată, normală, așa cum trebuie să aibă doi oameni maturi și inteligenți, în niciun caz în defavoarea copilului”, a mai zis ea.

Emilia Ghinescu și Sebastian nu mai locuiesc împreună, bărbatul s-a mutat la București, după cum artista a precizat.

”Nu mai locuim împreună, el oricum de ceva timp locuia la București, s-a mutat în Capitală”, a mai spus Emilia Ghinescu.