Divertisment

Unde a dispărut artistul Radu Ille

Extrem de vesel și de optimist permanent, mereu cu glumele la el, dar și cu vorbe de duh, Radu Ille și-a îngrijorat fanii după ce a dispărut din social media de la începutul lunii trecute. Ultima fotografie a fost postată de artist pe 4 iunie, ziua în care mama sa a împlinit 73 de ani. Dat fiind că de atunci nu a mai dat niciun semn de viață, fanii lui Radu Ille s-au alarmat.

De o lună și jumătate, pe contul de Instagram al lui Radu Ille nu mai mișcă nimic, iar fanii s-au îngrijorat, mai ales că ultima fotografie a fost de la ziua mamei sale și apoi tăcere.

Căutat pentru lămuriri, artistul spune că pregătește un proiect deosebit.

“Pregătesc un proiect fain. Prima piesă la care lucrez este ceva fain, e ceva de suflet. Sunt trăirile mele acolo, de ceva vreme. De mult. Te rog să mă crezi că sunt un om care are o credință (în Dumnezeu) pe care nu mi-a dat-o nimeni și nu mi-o poate lua nimeni. Așa sunt eu. Am o mare, mare credință.”, a spus Radu Ille.

Așadar, artistul nu are vești proaste, ci dimpotrivă, s-a dedicat unui proiect important și cu siguranță își va surprinde urmăritorii.