Actualitate Reporter de strada

După ce că-s puține, mai sunt și pline. De rable! Locurile de parcare ocupate abuziv, reclamate de buzoieni

Lucrările de infrastructură care se derulează în Buzău îi pun la grea încercare pe buzoieni, dar mai ales pe șoferi. Asfaltările le dau numeroase bătăi de cap, mai ales atunci când e vorba să găsească un loc de parcare. Cei mai mulți au înțeles însă situația și se descurcă așa cum pot, chiar dacă să găsești un loc de parcare e o misiune aproape imposibilă.

Există însă și situații care i-au adus în pragul exasperării pe unii buzoieni. Pe de o parte, în unele zone, puținele locuri de parcare sunt fie alocate, fie ocupate de proprietari care dețin mai multe autoturisme, iar unii locatari au rămas fără locuri de parcare.


O nouă problemă a fost semnalată însă în mediul online zilele trecute. Mai mulți oameni au sesizat că există locuri de parcare ocupate de rable. Este vorba despre mașini care staționează de foarte mult timp pe unele locuri, fără să mai fi fost pornite. Iar unele dintre ele, spun buzoienii, nici măcar nu mai pot fi pornite, din motive tehnice.

Mai mulți buzoieni au făcut plângeri sau sesizări în acest sens pe platforma Buzău City Report, cerând primarului Constantin Toma să ia măsuri.