Actualitate

Monstru cu chip de om! Incredibil ce le-a făcut un individ nepoatelor sale, de 9 și 11 ani

foto: Digi24

Caz șocant la Blăjani, județul Buzău. Un bărbat de 37 de ani a fost reținut după ce și-ar fi agresat sexual propriile nepoate, două fetițe de 9 , respectiv 11 ani.

Totul s-a întâmplat ieri după amiază. Bărbatul de 37 de ani, fratele mamelor copilelor, le-a ademenit pe cele două fete promițându-le dulciuri. Le-a luat și le-a dus la casa în care a locuit el și mamele copilelor. Acolo, le-ar fi dezbrăcat și le-ar fi agresat pe minore. Când a venit seara, văzând că fetele nu mai vin acasă, părinții au început să le caute. Le-au găsit la casa unchiului, îngrozite de ceea ce li s-a întâmplat. Fetele le-au povestit părinților coșmarul prin care a trecut, iar tatăl uneia dintre ele a sunat la poliție. Bărbatul de 37 de ani a fost reținut pentru 24 de ore , urmând să fie prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol.

Totodată, au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, care au preluat minorele pentru activități din competență.

”Polițiștii au fost sesizați aseară de către tatăl uneia dintre minore, cu privire la faptul că, în cursul aceleiași seri, bărbatul de 37 de ani le-ar fi condus pe cele doua minore la domiciliul său, sub pretextul oferirii de bunuri, unde ar fi exercitat acte de agresiune sexuală asupra acestora. În cauză au fost sesizați reprezentanții Direcției de Asistență Socială și Protecția Copilului Buzău, care au preluat minorele pentru activități din competență. Bărbatul va fi prezentat judecătorului de drepturi și libertăți, cu propunere de arestare preventivă, pentru săvârșirea infracțiunii de viol”, au transmis reprezentanții IPJ Buzău