Social

Durere fără margini la Fundeni-Zărnești, localitatea în care Cristina, tânăra răpusă de COVID, își va dormi somnul de veci (Video)

Durere fără margini joi, 4 noiembrie, la Fundeni-Zărnești. La biserica din localitate a fost depus sicriul cu trupul neînsuflețit al Cristinei, tânăra care a fost răpusă de coronavirus, zilele trecute.

Familia Cristinei, tânăra de 33 de ani, a ridicat de la Morgă sicriul cu trupul neînsuflețit al buzoiencei, dispărută mult prea devreme. Tânăra, care a lăsat în urmă un băiețel care va trăi fără cea care i-a dat viață, dar și un soț îndurerat, își va dormi somnul de veci la Fundeni-Zărnești.

Vineri, 5 noiembrie, rudele îndurerate, șocate de dispariția fulgerătoare a Cristinei, o vor conduce pe ultimul drum.

Astfel de tragedii se înregistrează, din păcate, în tot mai multe familii din toate colțurile județului. Zilnic, pacienți diagnosticați cu COVID-19, indiferent că sunt tineri în floarea vârstei, sau bătrâni trecuți de 80 de ani, pierd lupta pentru viață. Firmele de pompe funebre au mașinile plecate tot timpul din parcare iar telefoanele sună încontinuu. Și în cimitirele din oraș, groparii fac față cu greu situației.

Buzăul numără, de la debutul pandemiei, 699 de decese în rândul bolnavilor COVID-19.

Etichete