Actualitate

E important pentru cei cu permise de conducere suspendate. Anunț al Poliției

Atenție ! La Buzău, se schimbă locația în care se susține testarea pentru redobândirea permisului de conducere în cazul persoanelor cărora actul le-a fost suspendat în urma unor abateri la regimul rutier.

Până acum, testarea se susținea la Clubul Polițiștilor din municipiu, acum, locația va fi alta, respectiv în incinta centrului universitar de pe strada Hanganului numărul 8, în spatele  pieței de la Drăgaică.

De obicei, această testare se susține săptămânal, în fiecare zi de marți. Pentru că în iunie, marți coincide cu Ziua Copilului, care este sărbătoare legală, fără a fi program cu publicul,  testarea va avea loc miercuri pe 2 iunie, de la ora 9, în noua locație.  În săptămânile ce urmează, testarea se va susţine în fiecare zi de marţi, în intervalul orar 09.00-12.00.

Săptămâna aceasta, au fost la examen circa 100 de buzoieni care au dat testarea pentru a și lua permisul de conducere mai repede decât prevede sancțiunea inițială dictată de polițiștii rutieri, în urma abaterilor comise.  Pentru că se înregistrează aglomerație, la aceste testări, polițiștii recomandă  respectarea normelor impuse pentru prevenirea răspândirii virusului SARS-COV2!