Actualitate Șansa de Ramnicu Sărat

Skoda cu volan pe dreapta, implicată într-un grav accident în Vrancea. 4 tineri din Rm.Sărat, la spital în stare gravă (FOTO)

4 tineri din Râmnicu Sărat au ajuns la spitalul din Focșani după ce au fost implicați într-un grav accident rutier pe raza județului Vrancea. Starea a doi dintre ei este mai gravă. Astfel, o fată de 18 ani  și un tânăr de 26 de ani sunt internați la Chirurgie ATI, în Spitalul Județean Focșani, iar ceilalți doi sunt la Ortopedie cu picioarele fracturate, dar și cu alte oase rupte.

Accidentul a avut loc joi seară, pe drumul european 85, în localitatea Garoafa. Șoferul unui autoturism Skoda, înmatriculat în Marea Britanie, cu volanul pe dreapta,  a pierdut controlul mașinii, a părăsit partea carosabilă și s-a izbit violent de un cap de pod. În urma coliziunii, toți cei 4 tineri din Rm.Sărat, cu vârste între 18 și 27 de ani,  au fost grav răniți. La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de ambulanță, pompieri și polițiști.

”Pentru gestionarea situației de urgență au fost mobilizate 3 echipaje din cadrul Detașamentului de Pompieri Focșani, care au intervenit cu 1 autospecială de descarcerare, 1 ambulanță SMURD și 1 autospecială de intervenție. Totodată, la fața locului au intervenit și 3 echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Vrancea. Echipajul de descarcerare a acționat împreună cu echipajul SMURD pentru extragerea persoanei de sex feminin, aflată pe bancheta din spate a autoturismului, în stare de inconștiență. Ulterior, un echipaj SAJ a preluat pacienta. Echipajul SMURD a transportat la spital un tânăr în vârstă de 19 ani, cu traumatism la membru inferior drept și excoriații la membrele superioare. Ceilalți 2 bărbați, unul în vârstă de 25 ani și celălalt în vârstă de 27 de ani au fost preluați și transportați de echipajele SAJ la Unitatea de Primiri Urgențe Focșani.”, au transmis reprezentanții ISU Vrancea.