Actualitate

ECHIPĂ NOUĂ LA CONDUCEREA CELUI MAI TITRAT COLEGIU DIN BUZĂU. Cine preia frâiele la Hașdeu

Conducere nouă la cel mai titrat colegiu din Buzău, B.P. Hașdeu, instalată o dată cu plecarea echipei Ionel Banu-Laurențiu Țepeluș. Noul director al Colegiului B.P. Hașdeu este Virginia Mândruță-Tănăsescu, profesor de fizică, prima femeie care preia conducerea celui mai apreciat liceu din oraș. Mândruță-Tănăsescu este unul dintre cei mai renumiți dascăli din Buzău și predă în Colegiul B.P. Hașdeu de peste două decenii. Olimpicii buzoieni la fizică au fost pregătiți, în ultimii ani, pentru cele mai importante concursuri de fizică, de către profesoara Virginia Mândruță-Tănăsescu, în cadrul Centrului de Performanță înființat în colegiu.

Ea va fi secondată din poziția de adjunct de profesoara de științe sociale Anca Florea, care a făcut parte și din vechea echipă de conducere, având calitatea de consilier educativ. Absolventă de filosofie, membru fondator al Centrului Cultural B.P. Hașdeu, Anca Florea și-a început mandatul de adjunct, de ieri,  decizia în cazul Virginiei Mândruță-Tănăsescu fiind valabilă cu începere din 23 decembrie.

Odată cu aceste numiri, Colegiul B.P. Hașdeu intră într-o nouă etapă, cu o echipă care vine cu propria viziune privind modul în care cea mai apreciată instituție de învățământ trebuie să răspundă cerințelor de educație, dar și așteptărilor comunității.