Divertisment

Elena Gheorghe și Cornel, un cuplu solid de 20 de ani. Secretele relației

Artista Elena Gheorghe îi dedică soțului său cel mai nou cântec. Elena și-a găsit liniștea lângă cel mai bun om de pe pământ, așa cum îi place să îl numească pe Cornel, soțul ei. Fac echipă pe scenă, dar și dincolo de ea, se citesc din priviri și nu își imagineză viața unul fără celălalt.

Elena Gheorghe și Cornel se cunosc de 20 de ani, iar de 12 ani sunt căsătoriți. Au reușit să reziste în această lume efemeră din showbiz în timp ce multe alte cupluri din jur au ajuns la despărțire. Au avut întotdeauna o relație frumoasă, dar discretă, iar legătura lor nu a fost niciodată dezmierdată de tabloide, asta pentru că nu au existat motive.

“Cel mai bun om de pe pămânț, pentru mine, este soțul meu. Cu siguranță că în noi există această dorință de a-l găsi și odată ce l-ai găsit, și îți dai seama că e potrivit pentru tine, atunci realizezi că e cel mai bun om de pe pământ, pentru că tu îl vezi bun, e ceea ce ai nevoie. E parte din tine, practic. Pentru mine asta înseamnă cel mai bun om de pe pământ, să fie omul care are încredere că poți face orice, care îți dă iubire, îți dă libertate. Te face să crezi în visurile tale și te place exact așa cum ești.” , a declarat cântăreața.

Chiar și momentele mai tensionate reușesc să le depășească cu o vorbă bună și cu multă înțelegere, unul față de celălalt.

“Este un bărbat romantic, este un bărbat care face surprize, nu tot timpul. E imprevizibil, acum da, mâine nu. Nu se limitează la gestul de a-mi aduce flori. Sunt gesturi mai importante decât atât, o vorbă bună spusă la momentul potrivit, o îmbrățișare când ai nevoie, faptul că îmi deschide portiera. Sunt mici lucruri care fac diferența. Faptul că vine să mă aducă la un eveniment și stă alături de mine sau are grijă de mine, mă protejează. Sunt lucruri care contează mai mult decât vacanțele, iahturile și alte chestii de genul acesta, deși și alea îmi plac.”