Divertisment

Elena Merișoreanu a ajuns la 50 de ani de căsnicie. Cum a trecut peste gândurile de despărțire

Este o zi importantă pentru artista Elena Merișoreanu. Cântăreața de muzică populară și soțul ei sărbătoresc 50 de ani de căsătorie. Deși relația lor a fost cu suișuri și coborâșuri, cei doi au reușit să treacă peste obstacol. Cum decurg anii, mulți la număr și cu multe provocări, a explicat:

“Anii trec așa repede, parcă ieri m-am căsătorit! Au trecut atâția zeci de ani. Mulțumim lui Dumnezeu că suntem în viață, că suntem bine. Căsnicia trebuie s-o gestionezi așa cum îți dictează inima. Sunt urcușuri și coborâșuri în decursul căsniciei, dar vreau să vă spun că trebuie să le trecem cu optimism, răbdare și multă toleranță. Am fost un om echilibrat și am avut-o pe mama mea care mi-a dat numai sfaturi bune într-o căsnicie și pe mine m-a ajutat foarte mult!”

Elena Merișoreanu nu s-a sfiit să recunoască faptul că, la un moment dat, ea și soțul ei au întâmpinat mai multe cumpene.

“Într-un fel am avut și eu cumpene în viață în care m-am gândit să mă despart. Eram curtată, tânără, frumoasă, nu eram de neglijat! Dacă m-aș mai naște o dată să mă căsătoresc, tot cu bărbatul meu m-aș căsători! El a avut grijă de casă, de copii, în lipsa mea a fost și mamă și tată.

Autorul știrilor

Karla Lucuță

- realizator emisiuni radio pe Focus Fm de peste 11 ani
- realizator emisiuni de divertisment pe Focus TV
- prezentator evenimente şi artist de muzică de petrecere

Adaugă comentarii

Apasă aici pentru a publica un comentariu